diumenge, 31 de març del 2013

1 any. Entre tots/es ho hem fet possible.

6 d'abril. 1r Aniversari del CSA Lo Maset.

Aquest 6 d'abril complim el primer any del Centre Social Autogestionat Lo Maset de Deltebre. Com ja comentàvem en anteriors entrades en aquest bloc ha sigut molta la bona feina feta i el temps dedicat desinteressadament en aquest projecte, i ara ha arribat el dia de celebrar-ho. Tot seguit us farem una exposició de les activitats que podreu gaudir aquest dissabte.



La jornada começarà a les 11H de matí amb la presentació de l'Assemblea feminista revolucionària de Tarragona Cau de Llunes, on ens parlaran de la situació del feminisme en l'actualitat, acabant amb un interessant taller on tothom hi pot participar.

Hem cregut importantíssima la presencia d'aquest col·lectiu feminista ja que, almenys desde fa molts anys, a les Terres de l'Ebre no n'ha sorgit cap que reivindiqui el paper de la dona en la societat i la seva lluita, ni la de l'alliberament sexual, i d'aquesta manera volem, almenys aportant un petit gra, despertar una petita espurna feminista a les nostres terres. Per a més informació podeu passar pel seu bloc/web i veure algunes de les accions que porten al carrer des del 2007 a la ciutat de Tarragona al seu canal de youtube.

AfrT Cau de Llunes

A les 12:30H seguirem amb una xerrada amb Bernat Pellissa, alcalde de Rasquera, on ens parlarà dels fets que van portar-lo, a ell i el seu poble, a ser noticia a nivell estatal, al portar a debat el cultiu de la marihuana, un dels altres grans tabús d'aquesta societat, ja que tot i el seu extens consum i normalització social, que no ha anat acompanyat de la normalització legal.

Bernat Pellissa


A les 14H dinar popular, com sempre a preus populars i amb alternativa vegetariana.

A les 17H Reprenem la jornada amb Jordi Martí i Font, que ens exposarà el lloc que ocupen els moviments i reivindicacions anarquistes dins de tot el procés d'alliberament nacional que estem vivint, els punts en comú i conflictes que podem trobar entre dos plantejaments que en un principi poden semblar contradictoris i, en part, enfrontats. Us invitem a seguir el seu interessant bloc a Vilaweb.

Jordi Martí i Font

A partir de les 18H tindrem novament entre nosaltres als amics castellers de la colla Xiqüelos i xiqüeles del Delta que ens faran un taller casteller on aprendrem a enfaixar-nos, el llenguatge casteller i a fer algunes rengles per provar com es puja. Seguidament ens faran una petita demostració fruit dels seus assajos que porten a terme des de fa uns mesos tots els dijous i dissabtes, i on tothom, sense importar sexe ni edat, és benvingut/da a formar-hi part.




                 
                                                  Assaig al carrer dels Xiqüelos i xiqüeles del Delta


A les 19:30H comencem la part més lúdica de l'aniversari amb un torneig de "futbolin", així que aneu buscant parella, que hi haurà molta competència. Mentrestant podreu gaudir de l'exposició fotogràfica repartida per les diferents estàncies del centre social per veure l'estat en el que ens el vam trobar i la seva evolució.

Per acabar a les 22:30H tindrem un parell de concerts.
Ens acompanyaran Llunàtics (folk-core, Camp de Tarragona) que estan gravant el seu nou disc i MX30 (Rock deltaic, Deltebre).

Com sempre, totes les activitats són gratuïtes (dinar preu popular).


Assemblea Popular Lo Maset
Ens trobareu al CSA Lo Maset tots els dimecres a partir de les 17H i quan s’hi facin activitats. 
També podeu estar informats de tot el que fem i posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant:
Adreça: Centre Social Autogestionat Lo Maset. C/Estació, 45. Deltebre (Terres de l’Ebre)
Facebook: Centre Social Lo Maset     
Twitter: @CSALoMaset
E-mail: csocentresocial@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada