divendres, 12 d’abril del 2013

Primavera masetera

I amb l'arribada de la primavera, seguim amb l'agenda!

ABRIL

Passat l'aniversari, vagi per endavant un sincer agraïment a tots els participants, dissabte 12 l'Assemblea Popular Lo Maset col·laborarem amb el Parc Natural de Delta de l'Ebre a la plantada d'arbres als Ullals de Baltasar, on fa uns dies va haver-hi un incendi, que tot i no afectar la zona de la plantada, fa més important aquest acte. La plantada es durà a terme de 10H a 13H. Recordeu portar l'aixada!





I la setmana que ve, concretament dissabte 20, tornem a celebrar el nostre Sant Jordi alternatiu. Tindrem entre d'altres la presentació del llibre "La cuina del Delta de l'Ebre" de l'associació de dones de La Cava, guanyador del premi internacional "best in the world", un taller d'artterapia, contes interactius amb música per nens, jocs creatius, paradetes d'artesania i d'intercanvi i venda de llibres, música en directe amb BlueCats i altres sorpreses.  Us esperem a partir de les 16H de la tarde.


Sant Jordi 2012

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril, un any més, anirem a compratir experiències a la 3a trobada de casals i ateneus dels Països Catalans que aquest any es cel·lebra Centre Social Terra del barri de de Benimaclet de València. Xerrades, debats i cultura per aprendre, fer xarxa i crèixer tots junts.




MAIG

Al maig traslladem l'horari de tarde de divendres al diumenge. Tots el diumenges del mes, a partir de les 18H, podreu venir a gaudir dels espais del centre social: rocòdrom, rastrillo de roba de 2a mà, futbolin, ludoteca, malabars...i amb barra amb preus populars. A més, cada diumenge us proposarem una pel·lícula per veure, i quan fagi bon temps cinema a la fresca a la terrassa!

Si marxeu de pont de maig recordeu agafar les enganxines del Maset que trobareu al Centre Social i portar-les allà on aneu.


Lo Maset a Pisa (Itàlia)


I arriben fires! El 17, 18 i 19 de maig portarem el nostre esperit reivindicatiu a les barres del Rock & Riu, festival de música de grup locals que es cel·lebrarà a Riumar. A més, diumenge 19 farem el 1r concurs de paelles al Centre Social, aneu preparant els estris i perfeccionant la recepta!

Dissabte 25 de maig, recuperem un dels tallers amb més èxit als nostres inicis, el taller de risoteràpia, que es realitzarà a les 18:30H en sessió intensiva fins les 21H.


Taller de risoteràpia

Fins aquí, només queda dir-vos que us esperem cada dimecres a l'assemblea oberta de les 19H. Si us agradaria participar en el nostre projecte no dubteu en unir-vos-hi i/o també podeu venir a fer-nos propostes per a la nostra agenda o conèixer el CSA i el seu funcionament.

NOVETAT: Tots els dilluns a les 18H classes obertes de guitarra!

Per estar atents als detalls de les activitats, noves activitats que anirem afegint a l'agenda i els possibles canvis que puguin haver-hi recordeu seguir-nos a les xarxes socials:

Adreça: Centre Social Autogestionat Lo Maset. C/Estació, 45. Deltebre (Terres de l’Ebre)
Facebook: Centre Social Lo Maset     
Twitter: @CSALoMaset
E-mail: csocentresocial@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada